TEAMBUILDING DELAVNICE
Če so vrhunski kuhinjski chefi kapitani, potem so prejemniki Michelinovih priznanj admirali. Izkoristite edinstveno priložnosti in se učite od chefa z najvišjim odličjem. Le tako boste spoznali, da si te prestižne nagrade ni mogoče zaslužiti le s trdim delom in predanostjo, pač pa z izvirnostjo, ki je ključna za poslovni uspeh.





TILEN ŽUPEVEC
Tilen Župevec je kuharski mojster, ki svojo strast do kulinarike izraža kot chef restavracije KOGO v Kopru. Izkušnje iz vrhunskih slovenskih restavracij prenaša na krožnike, ki slovensko dediščino nadgrajujejo s pridihom francoskega razkošja in skandinavske elegance. Pod njegovim vodstvom je KOGO prejel priznanje Michelinovega vodnika, kar potrjuje vrhunsko kakovost in predanost kulinarični odličnosti.
Tilen se opisuje kot kulinarični domoljub, ki prisega na raziskovanje lokalnih pristopov h gastronomiji. Njegov cilj je, da gostje iz restavracije odidejo obogateni z edinstveno kulinarično izkušnjo, ki spoštuje tradicijo in jo hkrati plemeniti s sodobnimi pristopi.
Tilen se opisuje kot kulinarični domoljub, ki prisega na raziskovanje lokalnih pristopov h gastronomiji. Njegov cilj je, da gostje iz restavracije odidejo obogateni z edinstveno kulinarično izkušnjo, ki spoštuje tradicijo in jo hkrati plemeniti s sodobnimi pristopi.
Podari nekaj z okusom
Najlepše darilo je tisto, ki se popolnoma prilagodi okusu obdarovanega. Ponudba naših delavnic je tako raznolika, da zadane prav vsakega. Ne verjamete? Poskusite in se navdušite!